Regnskabsportal.dk
 

   

              Om portalen 

              Her er historien om vores produkt og hvad vi laver...


        

Regnskabsportal.dk åbnede den 1. Juni 2007.

    

   

Formålet

Regnskabsportalen har til formål at samle, videreformidle og rådgive om offentlige og private tilgængelige oplysninger om nyheder indenfor kategorien bogføring, regnskab og revision. Portalen henviser til relevante samarbejdspartnere og leverandører som kan hjælpe med regnskab, hvad enten det er bogføringshjælp, kurser, software til computeren eller rådgivning.

                              

Portalen leverer dagligt friske nøgletal, nyheder og meddelelser til fagfolk og nystartet virksomheder. Vi byder på skattemeddelelser, informationer om markedsprodukter fra leverandører og viden deling både fra branchen og myndigheder. Portalen er indgangen til en bred vifte af informationer i relation til regnskab og økonomi.

          

For den almene (for)bruger tilbyder portalen mulighed for at søge professionel hjælp til regnskab og bogføring, finde produkt- og service leverandører, få information om uddannelse indenfor regnskabsbranchen, læse aktuelle artikler samt blive opdateret på en lang række nøgletal. Som abonnent tilbyder vi produkter som online beregning af regnskabstal, download af budget og økonomi skabeloner m.fl.

  

Mange nye selvstændige erhvervsdrivende og iværksættere benytter Regnskabsportal.dk, i forbindelse med start af ny virksomhed, herunder finde information om administrative rutiner og opgaver. De søger vejledning og hjælp til regnskab og bogføring og finder professionelle samarbejdspartnere samt redskaber indenfor software og kurser som kan hjælpe dem videre med de mange rutinemæssige opgaver.

  

Opdatering

Portalen opdateres alle hverdage af vores medarbejdere, som også sikre at Regnskabsportal.dk altid leverer aktuelt indhold, meddelelser, information og viden til vores brugere samt funktionalitetskontrol. Opdatering sker alle hverdage mellem klokken 9.00 og 16.00.

                 

Hvis der mangler oplysninger indenfor et område, nøgletal, information eller viden, hører vi gerne herom. Klik på "Kontakt os".

  

Kundereferencer

Se et lille udpluk af vores kunder og samarbejdspartnere her.

         

Etik

Vores salgsafdeling efterlever retningslinjerne fra FDIM (Foreningen af danske interaktive medier) om god skik i salg og markedsføring.

  


 

 

    

                  

Find mere information...

Praktiske informationer...
Bogholder uddannelse Firmagaver
Brancheforeninger Kontorartikler
Download regnskaber Kreditvurdering
Efteruddannelse Om revision
Erhvervsfinansiering Outsource regnskabet
Erhvervsforsikring Pension
Factoring Repræsentation
Om portalen

Regnskabsportal.dk

Sognevejen 10

DK-2690 Karlslunde


info@regnskabsportal.dk


       

Copyright © 2007-2019

Kontakt os
Annoncering
 
Bliv abonnent
► Opret kursus tilbud
► Opret job opslag

                          

   

Få hjælp til regnskabsopgaverne