Regnskabsportal.dk
 

Erhvervsfinansiering


Find leverandøren af erhvervsfinansiering nedenfor og mere information.

      

Information 

Man skal altid bruge penge til at starte en ny virksomhed. Selvom man som iværksætter tror, at man sagtens kan lave det hele selv, er der lige pludselig ting der koster penge.

                                                                   

Der kommer typisk udgifter til hjemmeside, visitkort, tryksager, salgsmateriale, skilte, leje af lokaler, kontorartikler, produktionsmaskiner, råvarer til varelageret etc. etc. Derfor må man indse fra starten, at det koster penge at tjene penge.

                                                                

Den bedste måde at starte på, er naturligvis ved at man har sparet sammen til opstarten, enten ved normal opsparing i banken eller ved modellen etableringskonto.

        

Finansieringsmuligheder 

Med mindre penge ikke er et problem, er der her forskellige muligheder for at skaffe

penge til din nye virksomhed:

 • Familie og venner

 • Pengeinstitutter

 • Finansieringsselskaber

 • Private investorer

 • Investeringsselskaber

 • Udviklingsselskaber

 • Har du fast ejendom med friværdi, kan du omlægge dine realkreditlån

Lån af familie og venner

Man kan låne penge af sin familie eller venner. Men det er vigtigt at udarbejde et lånedokument, hvori det fremgår lånets størrelse, hvordan lånet skal afdrages samt skal der betales renter og i så fald, hvad er renten osv. Et privat gældsbrev skal ikke tinglyses.

   

     

 

 

   

        

Lån i pengeinstitutter

Kontakt din bank og hør om de vil låne penge til din idé. De fleste banker vil have sikkerhed for lånet, enten i fast ejendom (din ejerlejlighed, hus eller sommerhus) eller, at du finder en kautionist, som - i tilfælde af at du ikke kan betale - vil hjælpe med at afdrage lånet.

      

Finansieringsselskaber

Hos et finansieringsselskab, er mulighederne for at låne penge, meget som bankernes. Der er forskellige brancheorienteret finansierings-selskaber som kan være relevant at tage kontakt til, hvis din idé falder indenfor eksisterende brancher.

     

Private investorer

Du kan søge investorer gennem dit eget netværk af venner og bekendte, for at høre om der eventuelt er nogle der økonomisk vil bakke din idé op, eller søge gennem erhvervsnetværk. Alternativt er der altid den mulighed at sætte en annonce i avisen.   

  

Ingen opsparing

Har man ingen opsparing, er der forskellige muligheder for at skaffe den fornødne opstartskapital.

           

Ved kapital søgning, skal følgende dokumenter være nøje gennemarbejdet og udarbejdet:

 • Beskrivelse af idé eller koncept

 • Forretningsplan

 • Budgetter

 • Fremtidsvision

Uden ovennævnte dokumenter, vil man med garanti få det ene afslag efter det andet.

      

Det er vigtigt, at man - som ny selvstændig - forstår at præsentere sin idé eller koncept på en professionel måde, da pengeinstitutter og investorer skal kunne føle sig trygge og sikre på din idé eller koncept efter første præsentationsmøde. Derved er en fortsættelse af låne- eller investering mulighederne klart forbedret.

  

Kreditor og debitorrelationer

Dansk erhvervsliv har været hårdt ramt af den økonomiske krise, og mange virksomheder har store udfordringer med at styre likviditeten. I forbindelse med svigtende afsætning oplever virksomheden typisk et likviditetspres, som forstærkes af kundernes stigende vanskeligheder med at betale. Denne guide samler nogle gode råd til likviditetsstyring i forhold til kunder, leverandører og SKAT. Læs guiden online her

    

Investeringsselskaber

Der findes mange forskellige investeringsselskaber, som hver i sig operere i forskellige brancher. Når et investeringsselskab går ind i en virksomhed med kapital, vil de - som oftest - kræve et del af ejerskabet eller bestyrelsesposter i virksomheden, for at de kan sikre deres investering.

      

Søg på internettet efter investeringsselskaber og undersøg om hvilket selskab du skal tage kontakt til mht. din idé og koncept.

    

Udviklingsselskaber

Ligesom med investeringsselskaber, så findes også forskellige udviklingsselskaber, som hver i sig operere i forskellige brancher.

      

Når et udviklingsselskab går ind i en virksomhed med kapital, vil de - som oftes - kræve et del af ejerskabet eller bestyrelsesposter i virksomheden, for at de kan sikre deres investering.

     

Søg på internettet efter udviklingsselskaber og undersøg om hvilket selskab du skal tage kontakt til mht. din idé og koncept.

   

Ejendom med friværdi

Hvis du er en iværksætter som ejer fast ejendom, kan du undersøge muligheden for at lægge dine realkreditlån om og eventuelt trække friværdi ud til finansiering af din idé og virksomhed. Tag kontakt til dit realkreditinstitut og lav en aftale om et møde.

                  

Find mere information...

Praktiske informationer...
Bogholder uddannelse Firmagaver
Brancheforeninger Kontorartikler
Download regnskaber Kreditvurdering
Efteruddannelse Om revision
Erhvervsfinansiering Outsource regnskabet
Erhvervsforsikring Pension
Factoring Repræsentation
Om portalen

Regnskabsportal.dk

Sognevejen 10

DK-2690 Karlslunde


info@regnskabsportal.dk


       

Copyright © 2007-2019

Kontakt os
Annoncering
 
Bliv abonnent
► Opret kursus tilbud
► Opret job opslag

                          

   

Få hjælp til regnskabsopgaverne